M2 Beveiliging

Over ons

M2 Beveiliging is een professioneel, dynamisch en VEB erkend beveiligingsbedrijf. Vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Breda, Tilburg en Boxtel bieden wij sinds 2012 particulierenbedrijven en semi-overheidsinstellingen in heel Nederland klantgerichte oplossingen voor elk beveiligingsvraagstuk.

Wij staan voor een persoonlijke benadering bij elk beveiligingsvraagstuk, gebruikmakend van onze expertise en de meest moderne technieken. Onze medewerkers beschikken over gedegen opleidingen en een ruime ervaring. Samen met u bespreken zij op een persoonlijke manier uw vraagstuk en stellen oplossingen samen voor een veilig en goed gevoel.

 Erkend bedrijf

Bewezen betrouwbaar

Brede expertise

Ruime ervaring

Klantgerichte oplossingen

Wij staan voor u klaar

Onze specialisten

Patrick
Matthijssen

Algemeen Directeur

Clemens
Rijnvos

Commercieel Manager

Niels
de Bie

Technisch Manager

Direct contact

Neem direct contact op

Met M2 Beveiliging kiest u voor een partner die niet alleen expertise en betrouwbaarheid biedt, maar ook de garantie van conformiteit met de hoogste industrienormen.

Kom jij ons team versterken?

Vacatures

Beveiligingsmonteur

Fulltime | Regio Nederland

Als beveiligingsmonteur ben jij mede verantwoordelijk voor de aanleg van systemen (inbraakbeveiliging, camerabeveiliging, toegangscontrole en brandbeveiliging).

Leerling beveiligingsmonteur

Fulltime | Regio Nederland

Als leerling beveiligingsmonteur ben jij mede verantwoordelijk voor de aanleg van systemen (inbraakbeveiliging, camerabeveiliging, toegangscontrole en brandbeveiliging).

Service monteur

Fulltime | Regio Zuid-Nederland

Als service monteur ben jij mede verantwoordelijk voor de storingen in en het jaarlijks onderhoud van systemen (inbraakbeveiliging, camerabeveiliging en toegangscontrole).