Direct contact

Maak een afspraak

Kies voor M2 Beveiliging voor een complete en zorgeloze toegangscontroleoplossing.

met betrouwbare bouwkundige partners

Toegangscontrole

Toegangscontrole is essentieel voor het beheren van wie, wanneer en waar toegang heeft tot uw faciliteiten. Bij M2 bieden we geavanceerde toegangscontrolesystemen op maat die voldoen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf of organisatie. Onze samenwerking met betrouwbare bouwkundige partners stelt ons in staat om deuren en benodigdheden te leveren die perfect werken met ons toegangscontrole systeem. Of u nu één locatie beheert of meerdere complexen, onze gebruiksvriendelijke software maakt het eenvoudig om alles te beheren.

praktisch en gebruiksvriendelijk

Toegangscontrole op maat

Bij M2 Beveiliging leveren we op maat gemaakte toegangscontroleoplossingen die perfect aansluiten op de behoeften van uw bedrijf. Onze aanpak begint altijd met een analyse van uw bedrijf en faciliteiten, hier komen we graag op locatie kijken. Op basis van deze analyse bieden onze experts advies op maat, waarbij we nauw samenwerken met u om een oplossing te ontwerpen die voldoet aan uw specifieke eisen. Of het nu gaat om een systeem met tags of telefoonidentificatie, wij zorgen ervoor dat uw toegangscontrolesysteem flexibel is en verschillende rechten kan toewijzen aan verschillende gebruikers, waardoor u de volledige controle behoudt.

Onze monteurs zorgen vervolgens voor de implementatie van het toegangscontrole systeem. Samen met vertrouwde partners leveren we op maat uitgezocht materiaal en alle benodigdheden die werken met ons toegangscontrolesysteem, hierdoor krijgt u een complete oplossing die aan alle behoeften voldoet. Daarnaast bieden we de mogelijkheid voor in- en uitklokstations waarmee de aanwezigheid en productiviteit van uw personeel makkelijk kan worden bijgehouden. Met onze gebruiksvriendelijke software en installatie mogelijkheid op één locatie of meerdere complexen, wordt beheer van deze toegangscontrole simpel.

Regelmatig onderhoud

Toegangscontrole onderhoud

Regelmatig onderhoud van toegangscontrolesystemen is van groot belang om te zorgen dat het systeem te allen tijde goed blijft functioneren. Daarom bieden we een onderhoudsabonnement aan, waarmee we jaarlijks controle en onderhoud uitvoeren op uw systeem. Hierbij voert ons ervaren team inspecties uit, identificeert potentiële problemen, zorgt voor preventieve maatregelen om storingen te voorkomen en de software blijft up to date.

Met regelmatig onderhoud verlengt u de levensduur van uw toegangscontrole en weet u zeker dat uw bedrijf veilig blijft.

Wij staan voor u klaar

Onze specialisten

Patrick
Matthijssen

Algemeen Directeur

Clemens
Rijnvos

Commercieel Manager

Niels
de Bie

Technisch Manager

Advies op maat

Toegangscontrole advies

Met M2 Beveiliging kunt u erop vertrouwen dat uw beveiliging in goede handen is. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw bedrijf te beschermen met onze toegangscontrole en het onderhoudsabonnement.