Direct contact

Maak een afspraak

Met M2 Beveiliging kiest u voor betrouwbaarheid, expertise en een partner die uw veiligheid voorop stelt.

Onze gecertificeerde experts staan klaar

Brandmeldinstallatie

Een brandmeldinstallatie (BMI) zorgt voor vroegtijdige detectie van brand waardoor kostbare schade en levensbedreigende situaties worden voorkomen of verminderd. Bij M2 Beveiliging gaan we verder dan alleen het installeren van standaard brandmeldsystemen. We bieden een uitgebreid scala aan diensten, waaronder het onderhoud, de inspectie en de uitlevering van brandmeldinstallaties, volledig in overeenstemming met de geldende regelgeving en normen. Onze gecertificeerde experts zorgen voor maatwerkoplossingen die afgestemd zijn op uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om een parkeergarage, zorgcomplex, kinderopvang, of ander pand. M2 Beveiliging kan uw brandmeldinstallatie op afstand beheren en directe meldingen van het systeem ontvangen. Hierdoor kan de continuïteit van het brandmeldsysteem gewaarborgd worden. U hebt hier zelf geen omkijken naar.

een goed systeem redt levens

Brandmeldinstallatie op maat

Bij M2 Beveiliging ontwerpen en implementeren wij uw brandmeldinstallatie (BMI) met oog op maximale efficiëntie en effectiviteit. Onze aanpak begint met een analyse van uw pand en specifieke risicofactoren. Via het Programma van Eisen (PvE) nemen de tijd om uw specifieke behoeften te begrijpen, rekening houdend met de grootte, het pand en aanwezige brandrisico’s.

Op basis hiervan bieden onze deskundige adviseurs een gedetailleerd advies op maat. Dit zal gaan om de juiste selectie van branddetectoren en brandmeldinstallatie, geleverd inclusief EN-54-certificaat.

Onze gecertificeerde monteurs zorgen vervolgens voor een vakkundige installatie, waarbij nauw wordt samengewerkt met uw bedrijf voor de bedrijfscontinuïteit van uw eigen organisatie tijdens de installatie. . Door deze gepersonaliseerde aanpak bieden we niet alleen brandveiligheid, maar ook bedrijfscontinuïteit en rust, voor u en uw personeel. Zo weet u zeker dat het pand op een efficiënte en snelle manier brand kan detecteren middels het brandmeldsysteem. Bij brand kan u dit meteen bestrijden of mensenlevens redden.

REGELMATIGE CONTROLE EN ONDERHOUD

Brandmeldinstallatie onderhoud

Regelmatig onderhoud om betrouwbaarheid en efficiëntie te garanderen is van groot belang bij brandmeldinstallatie. Bij M2 Beveiliging zorgen we ervoor dat dit allemaal volgens regelgeving (NEN 2654-1) uitgevoerd. Dit betekent dat de brandmeldinstallatie minimaal 99,7% (systeembeschikbaarheid) van de tijd goed moet functioneren. Hierbij voeren onze ervaren onderhoudsdeskundige maandelijks een test uit om ervoor te zorgen dat het brandmeldsysteem werkt zoals het hoort. Daarnaast wordt er eenmaal per jaar een groot onderhoud uitgevoerd en alle componenten van de brandmeldinstallatie nagelopen en getest. Met ons beheer op afstand kunnen we zelf snel problemen identificeren en voor u oppakken. . Bij calamiteiten of storingen aan het systeem zijn we voor u altijd bereikbaar via vaste nummer en/of storingsnummer (24/7). We staan dus dag en nacht voor u klaar. Omdat wij het systeem op afstand kunnen benaderen kunnen we meer informatie ontvangen over de status van het systeem. In veel gevallen kunnen wij de storing zo oplossen en kunt u geld besparen op het bezoek van onze storingsmonteur.

Al deze diensten zijn beschikbaar in één ontzorgingspakket, waardoor u als VVE of bedrijf volledig wordt ontlast van de verantwoordelijkheid voor het onderhoud van uw brandmeldinstallatie. Zo bent u gerust dat uw brandbeveiligingssysteem goed presteert.

CIBV erkend

Erkend branddetectiebedrijf

M2 Beveiliging is trots om een CIBV (Certificatie Instelling voor Beveiliging & Veiligheid) erkend branddetectiebedrijf te zijn. Hiermee voldoen we aan de hoogste normen voor het leveren, installeren en onderhouden van brandmeldinstallaties. Hiermee verzekeren we dat al onze processen en procedures in overeenstemming zijn met de geldende NEN-normen en wettelijke voorschriften. Dit stelt ons in staat om niet alleen hoogwaardige brandmeldinstallaties te leveren en te installeren, maar ook om certificaten uit te geven voor onderhoud, uitlevering en inspectie, die essentieel zijn voor het voldoen aan de wettelijke vereisten en het verkrijgen van de nodige goedkeuringen en verzekeringen.

Wij staan voor u klaar

Onze specialisten

Patrick
Matthijssen

Algemeen Directeur

Clemens
Rijnvos

Commercieel Manager

Niels
de Bie

Technisch Manager

Advies op maat

Brandbeveiliging advies

Met M2 Beveiliging kiest u voor een partner die niet alleen expertise en betrouwbaarheid biedt, maar ook de garantie van conformiteit met de hoogste industrienormen.