Direct contact

Maak een afspraak

Zet de veiligheid van uw bedrijf op de eerste plaats! Klik hieronder om een afspraak te maken en ontdek onze op maat gemaakte inbraakbeveiligingsoplossingen!

Ons deskundige team staat klaar

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging is een essentieel onderdeel van het veiligstellen van uw bedrijf of huis tegen ongewenste indringers. Hiervoor zijn technologieën en systemen ontworpen om u te beschermen tegen inbraak, diefstal en andere criminele activiteiten. Bij M2 Beveiliging begrijpen we dat elk bedrijf andere beveiligingsbehoeften heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke vereisten. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van installatie tot onderhoud en monitoring.

Het risico bepaalt de oplossing

Inbraakbeveiliging op maat

Bij M2 Beveiliging geloven we in het leveren van inbraakbeveiliging die perfect is afgestemd op alle unieke behoeften van elk bedrijf. Dit begint met een grondige analyse van uw bedrijf, waarbij we specifieke risico’s en kwetsbaarheden identificeren. We nemen de tijd om uw bedrijf volledig te begrijpen.

Op basis van deze analyse bieden onze beveiligingsexperts professioneel advies over welke beveiligingsmaatregelen het meest geschikt zijn voor uw situatie. We houden hierbij altijd rekening met de VRKI (EL1/EL2/EL3/EL4 Verbeterde Risico Klasse Indeling).

M2 Beveiliging verzorgt de installatie van de alarmsystemen en programmeert het systeem uiterst gebruikersvriendelijk voor u. We zorgen ervoor dat uw systeem perfect is geconfigureerd conform uw wensen en om uw bedrijf te beschermen.

Voor extra waakzaamheid bij onze alarmsystemen bieden we systeem die aangesloten is aan een particuliere meldkamer. Deze zet direct opvolging in gang bij alarmmeldingen, zodat u snel kunt ingrijpen.

Daarnaast kunnen we inbraakbeveiliging perfect combineren met onze toegangscontrolesystemen. Zo heeft u volledige controle over wie er toegang heeft tot en in uw bedrijf en wanneer.

Klantgerichtheid staat bij ons op nummer 1, daarom komen we altijd bij u langs om het beste advies op maat te geven. Met M2 Beveiliging kunt u met vertrouwen uw bedrijf beschermen

Regelmatige controle en onderhoud

Inbraakbeveiliging onderhoud

Naast het leveren van hoogwaardige inbraakbeveiligingsoplossingen, is het ervoor zorgen dat de systemen altijd goed blijven werken net zo belangrijk. Ons onderhoudsprogramma is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw beveiligingssysteem continu wordt gecontroleerd, onderhouden en geüpdatet, zodat het maximale bescherming biedt voor uw bedrijf.

Na de installatie van uw inbraakbeveiligingssysteem ontvangt u een certificaat voor de verzekering. Dit certificaat is een bewijs dat uw bedrijf is beveiligd volgens de vereiste normen en is, in combinatie met een onderhoudsabonnement minimaal vijf jaar geldig.

Met het onderhoudsabonnement dat we bieden zorgen we ervoor dat uw beveiligingssysteem regelmatig wordt gecontroleerd en onderhouden, zodat eventuele problemen op tijd worden opgemerkt en verholpen. Zo garanderen we de betrouwbaarheid en effectiviteit van uw beveiligingssysteem, waardoor u met een gerust hart kunt focussen op bedrijfsvoering.

BORG of VEB certificering

Erkend beveiligingsbedrijf

M2 Beveiliging is trots om een VEB erkend beveiligingsbedrijf te zijn. Dit betekent dat we voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit in de beveiligingsbranche. Als erkend bedrijf mogen we beveiligingscertificaten (BORG/VEB) uitgeven die vereist zijn door verzekeraars voor de beveiliging van uw bedrijf.

Ons certificaat is met een onderhoudsabonnement vijf jaar geldig en bevestigd dat uw beveiligingssysteem voldoet aan de vereiste normen en richtlijnen. Tijdens deze periode zorgen we ervoor dat uw beveiligingssysteem regelmatig wordt gecontroleerd, onderhouden en geüpdatet, zodat het blijft voldoen aan de vereiste normen voor BORG of VEB certificering.

We begrijpen dat de regelgeving kan veranderen waardoor uw behoeften ook veranderen. We staan daarom altijd klaar om u te adviseren en verder te helpen met de beste opties voor uw bedrijf.

Wij staan voor u klaar

Onze specialisten

Patrick
Matthijssen

Algemeen Directeur

Clemens
Rijnvos

Commercieel Manager

Niels
de Bie

Technisch Manager

Advies op maat

Inbraakbeveiliging advies

Met een geldig BORG of VEB certificaat van M2 Beveiliging bent u beter verzekerd bij een calamiteit en kunt gerust vertrouwen op een goed beschermd pand, terwijl u ook voldoet aan de eisen van uw verzekeraar. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen bij het verkrijgen en behouden van het juiste certificaat voor uw bedrijf.